Zelený čaj Gunpowder 50 g
Kód: 2023Súvisiaci tovar

Trstinový cukor s melasou má charakteristickú, príjemne karamelovú chuť i vôňu, svetlohnedú farbu a tvoria ho veľmi drobné kryštáliky. Vyrába sa z cukrovej trstiny a je...

Zelený čaj Sencha 50 g Známy zelený čaj je typický svojimi dlhými, prekladanými lístkami a sviežou vôňou. Chuť čaju ovplyvňuje jeho pôvod a takisto spôsob spracovania....

Vitamín D sa označuje aj ako slnečný vitamín, pretože sa v pokožke syntetizuje pri vystavení slnečnému žiareniu. Z toho dôvodu je jeho dopĺňanie v jesennom a zimnom období také...

Ostropestrec mariánsky známy aj ako Pestrec mariánsky (Silybum marianum) podporuje pečeň, pôsobí ako antioxidant a je odporúčaný pre podporu prirodzeného zdravia srdca. Pestrec...

Aloe vera šťava je bohatý koktejl výživných látok vyrobený v BIO kvalite z vybraných listov Aloe Vera bez pridaných látok a konzervantov.

Bio Chlorella je: plná vitamínov, minerálov, stopových prvkov, aminokyselín a nukleových kyselín najbohatším zdrojom chlorofylu na planéte bohatým zdrojom kvalitnej...
Podrobný popis
Zelený čaj Gunpowder 50 g
Príprava čaju: Do 250 ml šálky pridajte 1 polievkovú lyžicu čaju. Lúhujte 5-10 minút.
Čaj vydá niekoľko chutných výluhov. Nepredlžujte dobu lúhovania. Chuť by bola silne natrpklá až horká. U zelených čajov je spravidla najchutnejší 2. nálev, kedy už nie je chuť ovplyvnená kofeínom. Šálka so zeleným čajom sa už nemusí chuťovo dolaďovať. Ale je na každom, čo k čaju pridá. Môže to byť citrón, cukor, med alebo sušené ovocie.
Kanvicu a šálky pred prípravou čaju prehrejte. Teplota vody prvého nálevu by mala byť v rozsahu 65-85 ° C. Ak je čaj nevýrazný, zvýšte trochu teplotu. Je dobré nechať vodu na chvíľku ľahko variť. Potom schlaďte prelievaním alebo doliatím studenej vody.
Zloženie: čínsky zelený čaj Gunpowder 100%
Krajina pôvodu: Čína
Balenie: 50 g
Skladujte na suchom mieste.