Kokosový krém 100% bio 280 g
Kód: 275Súvisiaci tovar

100% BIO kokosový cukor sa získava z nektáru kvetov kokosovej palmy, ktorý je zbieraný ručne. Získané kryštáliky kokosového cukru majú jemne karamelovú chuť. V južnej a...

100% kokosová múka je výživná a bezlepková alternatíva bežnej pšeničnej múky neobsahujúca žiadne z bežných alergénov. Má veľmi nízky obsah cukrov, sacharidov a kalórií....

Brezový cukor XYLITOL je biely, sladký, kryštalický druh prírodného cukru. Chuťovo a sladivosťou sa vyrovná klasickému repnému alebo trstinovému cukru, ale jeho...

Kokosový cukor 500 g

Kremelína 250 g

Kokosové mlieko sušené BIO 500 g je lahodný a veľmi praktický produkt vyrobený lisovaním kokosovej dužiny z orechov pestovaných v BIO kvalite. Má intenzívnu kokosovú chuť a...
Podrobný popis
Recepty s bio kokosovým krémom
Hrachová kaša inak :)
Klasický polený hrach - máčajte, najlepšie cez noc. Vodu zlejte, hrach zalejte čerstvou vodou a varte cca 1 hodinu. Občas premiešajte, aby hrach neprihorel.
Prebytočnú vodu zlejte (ale odložte si ju, ak by bolo treba hrachovú kašu riediť.)
Hrach posoľte, pridajte aspoň tri strúčiky cesnaku, čierne korenie a kokosový krém. Všetko spolu rozmixujte. Ak skonzumujete hneď, nemusíte už prevariť :)
Kašu nalejte do hlbších tanierov a "ozdobte" buď smaženou cibuľkou alebo - smaženou slaninkou a aspoň tromi lyžicami posekanej čerstvej petržlenovej vňate alebo rozmarínu.
Hrachová kaša je dobrá aj bez "ozdôb" :)
Tekvicová polievka s kokosovým krémom
Na troche olivového oleja dáme osmažiť na kolieska nakrájaný pór a počkáme dokým nezmäkne.
Potom pridáme na kocky nakrájanú a očistenú maslovú tekvicu (hokaido alebo akúkoľvek inú tekvicu) a po minúte prilejeme pol litra vývaru.
Prikryté varíme dokým sa tekvica nedá roztlačiť vidličkou a potom pridáme kokosový krém. Krém sa rozpustí. Všetko rozmixujeme ponorným mixérom.
Dochutíme korením, cesnakom... chilli... kurkumou... osmaženou cibuľkou.. nastrúhaným syrom...
Piña Colada (piňa koláda)
kokosový krém (alebo kokosové mlieko)
ananás
ananásový džús 100% alebo voda
biely rum (nemusí byť)
Všetko pekne rozmixujte do takej hustoty ako Vám vyhovuje. Je to mňamka :)
Výroba kokosovej smotany: 1 diel kokosového krému + 2,5 dielov teplej vody
Výroba kokosového mlieka: 1 diel kokosového krému + 5 dielov teplej vody
Najlepšie - rozmixovať ponorným mixérom.
Zloženie: 100% BIO čistý kokos, bez pridaného cukru, farbív a konzervantov. Bez GMO.
Balenie: 280 g