Marinka voňavá 50 g
Kód: 583Súvisiaci tovar

Bylinné kapsule Moringy olejodárnej obsahujú zložky znižujúce hladinu cukru v krvi. Samotná Moringa nie je odpoveďou na rozsiahle potlačenie cukrovky. Jej aktívne zložky je...

Goji povzbudzuje tvorbu červených a bielych krviniek, ochraňuje pečeňové bunky proti niektorým chemickým látkam, blahodarne pôsobí na činnosť čriev. Zlepšuje metabolizmus...

Goji povzbudzuje tvorbu červených a bielych krviniek, ochraňuje pečeňové bunky proti niektorým chemickým látkam, blahodarne pôsobí na činnosť čriev. Zlepšuje metabolizmus...

Kešu orechy obsahujú veľa horčíka, železo, draslík, zinok, ďalej vitamíny skupiny B, niacín, kyselinu pantoténovú, nenasýtené mastné kyseliny (olejovú, linolovú).

Mandle sú zdrojom mnohých živín, ktoré pomáhajú pri vývoji a zdraví ľudského mozgu. Nesolené nepražené v úplne prirodzenom stave. Mnoho ľudí si myslí, že tuk predstavuje...

Marhuľové jadrá dodávajú ľudskému organizmu veľa minerálnych látok, predovšetkým horčík a draslík, ktoré sú pre náš organizmus mimoriadne dôležité. Okrem nich majú...

Konopný proteínový prášok s prirodzene nízkym obsahom sacharidov, ale bohatý na bielkoviny a vlákninu, je vyrobený zo semienka po vylisovaní oleja.Neobsahuje žiadne známe alergény.

Yerba maté je nápoj, ktorý sa vyrába z vysušených, ľahko pražených a rozomletých lístkov Cezmíny paraguajskej. Prejasňuje myseľ a zlepšuje fyzickú kondíciu.

Kvalitné, celé kakaové bôby z Peru. Ide o semená kakaovníka, ktoré sú vlastne najprirodzenejšou podobou čokolády. Fermentujú sa prirodzene na slnku, čím si uchovávajú prirodzený...
Podrobný popis
Marinka voňavá 50 g
Marinka voňavá obsahuje kumarínový glykozid, ktorý napomáha hlbšiemu spánku, navodeniu kľudu a relaxácie..
Obsahuje tiež flavonoidy, triesloviny, organické kyseliny, horčiny, vitamín C a nikotinamicl. Bylinka sa používa vo forme 5 % záparu pri nespavosti, podráždenosti, zlom trávení i ako močopudný prostriedok.
Neodporúča sa používať vo väčšom množstve.
Jej protizápalový účinok je vhodné využiť vo forme obkladov pri vredoch a hnisavých ranách. Používa sa na aromatizáciu čajovín, ako aj v likérnictve a voňavkárstve.
Tradičné použitie: 1 lyžičku bylinky zaliať vriacou vodou - luhovať 15 minút.
Čaj z marinky nie je vhodný pre tehotné ženy a deti.
Neprekračujte doporučené denné dávkovanie.
Šeciálne použitie - Marinkové mlieko s medom: mlieko (2dl) - môže byť i ovsené, ryžové...ochutíme medom - primiešame jeden a pol lyžičky bylinky - 1-2 hodiny. Precediť a piť ako večerný nápoj. Dobrú noc :)